Over SlooOW

SlooOW: het allerlekkerste en allerbeste 100% natuurlijk & biologische brood!

Zo’n 3 jaar geleden zaten er 3 mensen bij elkaar aan tafel met de gedachte: Hoe krijgen wij nou het allerbeste en meest gezonde brood toegankelijk voor iedereen op de wereld?

Vanuit deze gedachte is SlooOW ontstaan: ovenheerlijk 100% natuurlijk & biologisch desembrood om thuis af te bakken. En onze missie is om dit allerbeste en meest duurzame gebakken brood voor iedereen ter wereld beschikbaar te maken!

Meer weten? Neem dan een kijkje op onze website:
www.slooow.nl

Over Pandriks

SlooOW is een merk van de Pandriks Group, bestaande uit Pandriks Bake Off B.V. in Meppel (Nederland) en Bio Breadness GmbH in Fulda (Duitsland).

Vanuit de visie dat brood vroeger veel lekkerder was, verdiepte Pandriks zich in het ambacht van authentiek brood bakken. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waarbij het op een stenen ovenvloer wordt gebakken en waarbij uitsluitend 100% natuurlijke grondstoffen worden gebruikt.

Pandriks maakt gebruik van oude principes in combinatie met de meest moderne technologie op de meest duurzame wijze. Dit resulteert in pure, zeer goed verteerbare producten gemaakt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Kortom: de beste in bake off!

www.pandriks.com

Untitled design(2)