Inschrijven

Inschrijven SlooOW Natuurmarathon

Deze marathon loopt door de ongerepte natuur van de Oostvaardersplassen tussen Lelystad en Almere en wordt dit jaar voor de 11e keer gehouden. De organisatie is nu in handen van Roparunteamlelystad, welke voorgaande jaren ook al hand- en spandiensten verrichtte. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Roparun.

Geheel in tegenstelling tot de tendens van groeiende deelnemersaantallen bij veel marathons, wil de SlooOW Natuurmarathon kleinschalig en eenvoudig blijven met een maximum van 75 teams. De SlooOW Natuurmarathon laat zich dus zeker niet kenmerken door entertainment, verzorgingsposten en ander vermaak op het parcours. Maar dat is ook niet nodig, want iedere deelnemer mag 42 kilometer lang een persoonlijke verzorger meenemen op de fiets.

Lopers die de afstand wel heel lang vinden hebben de mogelijkheid om deze marathon als duo te volbrengen; loper en fietser ‘ verdelen’ dan de afstand en lopen bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers. Al met al levert dit een gemêleerd gezelschap op bij de start om 10 uur ’s ochtend bij watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ’t Oppertje).

De kosten zijn €27.50 per team ( sololoper + begeleider of duo ) en is inclusief lunch! Inschrijving vindt uitsluitend plaats via het bijgevoegde formulier en is mogelijk tot de dag van de loop.

Klik hier om je in te schrijven!

Inschrijven SlooOW Kidsrun

Dit jaar wordt voor het eerst ook een kidsrun gehouden, de SlooOW Kidsrun! Voor deze mini-versie is – voorafgaand aan de SlooOW Natuurmarathon – een mooi parcours van 800 meter gemaakt. Kids in de leeftijd van 7-12 jaar (basisschoolleeftijd) zijn van harte welkom. Ook hiervoor kun je je hier inschrijven, maar inschrijven ter plekke kan ook. Dat kan op de locatie vanaf 9.00u tot aan de start om 9.45u. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per deelnemer. En ook deze opbrengst gaat uiteraard naar het goede doel. En…natuurlijk krijgen alle deelnemers na afloop een mooie medaille.

We hopen op een grote opkomst…uiteraard voor ons goede doel: die kankerpatiënten waarvoor geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd, maar waarvoor wij juist in die fase wat willen betekenen.